×

Over ons

Dudok Patisserie

Hier begon het allemaal mee

Dudok Patisserie is het adres voor je dagelijks verse appeltaart. Niet alleen in Rotterdam maar ook daarbuiten.. En we maken veel meer lekkers!

Het begon allemaal ruim 25 jaar geleden, aan de Meent in Rotterdam. In de vestiging van Café Dudok in Rotterdam startten we in een klein hoekje met het bakken van de heerlijke Dudok Appeltaart.

Onze appeltaart, gebakken volgens een geheim recept, werd al snel beroemd. Ook buiten de stadsgrenzen kwamen lekkerbekken op onze taart af. Maar ons taartenassortiment hebben we inmiddels uitgebreid met bijvoorbeeld de frisse citroenmeringue, de feestelijke velvettaarten of de brownie voor de chocoladeliefhebber. En natuurlijk nog veel meer lekkers! Zo maken we ook cookies, bars, muffins en hartige taarten!

Je ziet: wij bij Dudok Patisserie houden van bakken. Dagelijks zetten we ons vakmanschap in om de lekkerste lekkernijen te maken en te verbeteren. Dat doen we op ambachtelijke wijze en alleen met natuurlijke ingrediënten. Na 15 jaar taarten bakken in Numansdorp, zijn we sinds 15 mei gevestigd in Barendrecht.

Bekijk ons uitgebreide assortiment of kom een kopje koffie drinken met een taartpunt of een vers afgebakken muffin in onze Dudok Patisserie-winkel.

Heb je vragen?

Mail ons dan op info@dudokpatisserie.nl