- Onze bakkerij -

Het begon allemaal ruim 30 jaar geleden, aan de Meent in Rotterdam. In een klein hoekje in onze eerste vestiging van café brasserie Dudok startten wij met het bakken van de heerlijke Dudok Appeltaart voor onze gasten.
Onze appeltaart, gebakken volgens een geheim recept, werd al snel beroemd. Ook buiten de stadsgrenzen kwamen lekkerbekken op onze taart af. Inmiddels vind je onze appeltaart in menig horecazaak in Nederland op de kaart.

Anno nu......

Bij Dudok Patisserie houden wij van bakken! Dagelijks zetten wij ons vakmanschap dan ook in om al onze heerlijke lekkernijen te maken en te verbeteren, dat doen wij natuurlijk op ambachtelijke wijze en alleen met natuurlijke ingrediënten. Na 15 jaar taarten te hebben gebakken in onze bakkerij in Numansdorp, zijn wij sinds 15 mei 2017 gevestigd in Barendrecht.

 

Ons taartenassortiment is inmiddels flink uitgebreid met bijvoorbeeld de frisse Citroen Meringuetaart, de feestelijke Red Velvettaarten of wat dacht u van onze Brownietaart voor de echte chocoladeliefhebber! Dudok Patisserie is het adres voor heerlijk verse producten. Zo maken wij daarnaast ook nog ovenverse cookies, bars en diverse smaakvolle quiches.

Inmiddels een echt begrip in de regio Rotterdam, maar ook daar ver buiten voorzien wij u graag van al ons lekkers!
Bekijk ons uitgebreide assortiment of kom genieten van een goede kop koffie onder het genot van een heerlijke verse taartpunt of één van onze feestelijke muffins in onze Dudok Patisserie-winkel.