- FAQ -

Wij hebben alvast een aantal van de veelgestelde vragen voor u hieronder beantwoord. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, bel gerust naar één van onze winkels of email naar kwaliteit@dudokpatisserie.nl.

- Bezorging -

 • Wat is de levertijd?

  De bezorgtijd bedraagt 1 dag, waarvoor u uiterlijk voor 17.00 uur uw order dient te plaatsen.

 • Wanneer bezorgen jullie?

  Op maandag tot en met vrijdag wordt de bestelling tussen 09:00 en 12:00 uur ’s ochtends bezorgd.
  Op zaterdag en zondag wordt de bestelling tussen 09:00 en 17:00 uur ’s middags bezorgd. In Rotterdam is vooralsnog helaas geen leveringsmoment op zondag beschikbaar, excuses voor het ongemak!

 • Ik woon in Arnhem, Den Haag of Rotterdam, maar toch kan ik niet kiezen voor bezorging. Hoe kan dat?

  We hebben per stad een selectie aan postcodes geselecteerd waar het mogelijk is om de taarten thuis of op kantoor te bezorgen. De keuze voor deze gebieden is gebaseerd op de methode waarop wij bezorgen. Indien uw postcode buiten de geselecteerde gebieden valt is het helaas niet mogelijk om de order te laten bezorgen. Bekijk onze afhaallocaties om te kijken waar u uw bestelling het gemakkelijkst op kunt halen.

 • Hoe komt het dat de bezorgkosten voor de verschillende steden verschillen?

  Voor bezorging wordt standaard €7,50 aan bezorgingskosten in rekening gebracht. In regio Arnhem wijkt dit (tijdelijk) af, omdat het team van de Groene Rijders namens Platform Binnenstad Arnhem de bezorging tot en met 1 september kosteloos aanbiedt voor alle ondernemers in de binnenstad van Arnhem. Dit mooie initiatief is ontstaan tijdens de coronacrisis om op die manier zowel de inwoners als ondernemers van de stad een hart onder de riem te steken.

 • Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het aangegeven bezorgmoment?

  De bestelde taart gaat dan weer retour. Wij vragen u vriendelijk om contact op te nemen met de locatie voor een afspraak om uw bestelde taart alsnog op te halen.