Meteen naar de content
Home Ons verhaal

Ons verhaal

Het begon allemaal 32 jaar geleden, aan de Meent in Rotterdam

In een klein hoekje in onze eerste vestiging van café brasserie Dudok, startten wij met het bakken van de heerlijke Dudok Appeltaart voor onze gasten. Onze appeltaart, gebakken volgens een geheim recept, werd al snel beroemd. Ook buiten de stadsgrenzen kwamen lekkerbekken op onze taart af. Inmiddels vind je onze appeltaart in menig horecazaak in Nederland op de kaart.

Anno nu

Inmiddels worden de taarten allang niet meer in onze horecavestigingen gebakken, maar komen nu bij onze bakkerij in Barendrecht uit de oven. Het taartenassortiment is inmiddels flink uitgebreid met bijvoorbeeld de frisse citroen meringuetaart, de feestelijke Red Velvet taart of voor de echte chocoladeliefhebber, onze chocolade truffeltaart!

Onderdeel van de Dudok Horeca Groep

De Dudok Horeca Groep is sinds 1991 een gevestigd merk in de Nederlandse horeca, evenementenbranche en wereld van patisserie. Ons bedrijf omvat een groot aantal horeca- en evenementenlocaties en een eigen bakkerij. 

Bij Dudok Patisserie houden wij van bakken! Dagelijks zetten wij ons vakmanschap dan ook in om al onze heerlijke lekkernijen te maken en te verbeteren, dat doen wij natuurlijk op ambachtelijke wijze en alleen met natuurlijke ingrediënten. Na 15 jaar taarten te hebben gebakken in onze bakkerij in Numansdorp, zijn wij sinds 15 mei 2017 gevestigd in Barendrecht.